Personal Training - Onder Begeleiding Sporten

Gepubliceerd nov. 10, 22
6 min read

Personal Training - Delft - Fitnessclub Nederland

Starten met veranderen is een goede stap. Om je droomlichaam te behalen ligt de uitdaging vooral in het volhouden. Dit kan met behulp van online fitness coaching! Om te leren volhouden is het belangrijk dat het plan aansluit op je huidige leefsituatie, toepasbaar is en onderbouwd (Fitnessbegeleiding van personal trainers en fysio's). Tijdens mijn online fitness coaching combineer ik jarenlange praktijkervaring, bewezen strategieën en de meest recente wetenschappelijke inzichten in een pragmatische aanpak die aansluit op jouw persoonlijke wensen, die makkelijk te volgen is en die laat zien wáárom je iets doet.

Het is echt een teamwork! Duidelijke adviezen die je makkelijk in je leven kan integreren - Fitnessclub & Personal Training Studio. Stap voor stap help ik jou met nieuwe gewoontes vormen, zodat je bij je bestemming komt. Een pragmatische aanpak. De adviezen die je krijgt, zijn goed onderbouwd. Dit zodat je geen tijd en energie verspilt aan wat niet werkt.

Hij kijkt echt naar je als individu en kijken samen met jou naar de beste werkwijze binnen jouw lifestyle - Personal trainer – haal het maximale uit je training. Ook als het even wat minder ging was Victor daar altijd om mij te blijven motiveren, maar ook om het schema aan te passen waar nodig en waar kon. Hij heeft mij geholpen de trainingen eigen te maken en te vertrouwen op mezelf in welke situatie dan ook.

Personal Training Bij Fitness Studio In Delft

Exclusieve Sportclub En Personal TrainingFitness & Club Training - Personal Health Club

Victor, bedank voor jouw support! Je start sterk. Belooft jezelf dat het je deze keer zal lukken. Je probeert iets nieuws en valt af. Personal Trainer- Advies en trainingsschema's op maat. Je zit lekker in je vel, tot het ineens niet meer werkt en je zelfs weer aankomt. en je bent voor je het weet weer terug bij af of zelfs zwaarder.

Je boekt progressie maar het is niet wat het moet zijn. Elk jaar dat voorbij gaat, ervaar je dat vervelende gevoel dat je er meer uit had kunnen halen. Het is voor jou onduidelijk wat je beter had kunnen doen. Het maakt je onzeker. Je wilt zo graag je leven weer op de rit krijgen.

Maar sinds de geboorte van je kinderen, is je wereld veranderd. Je hebt minder tijd, meer verantwoordelijkheden en je energie is schaars. Je steekt veel tijd en energie in deze leefstijl en je krijgt niet terug wat je er in steekt. De Personal Trainers Club. Matige resultaten tot complete stagnatie, je raakt regelmatig geblesseerd en Dit kan zo niet verder meer.

Fitness & Personal Training

Als online fitness coach geef ik dus zowel , . Je krijgt de benodigde informatie, hulpmiddelen en feedback om aan je doelen te werken. Ik ben jouw stok achter de deur en help jou met het ontwikkelen van vaardigheden die heel je leven meegaan. Om je doelen te behalen is het belangrijk dat je een plan hebt dat aansluit op jouw leefsituatie.

Bij mijn online fitness coaching focussen we ons op wat er écht toe doet: leefstijl, voeding en training. Leefstijlbegeleiding is een belangrijke basis om te werken aan nieuwe gewoontes. Wanneer de adviezen die je krijgt niet haalbaar zijn om uit te voeren of je ze niet kunt volhouden, dan wordt het lastig om te veranderen.

Wanneer deze leefstijlfactoren gunstig zijn, dan kun je veel beter aan je fitnessgerelateerde doelen werken. Tijdens mijn online fitness coaching help ik jou daarom met je leefstijlfactoren verbeteren, zodat je makkelijker nieuwe gewoontes vormt en kan volhouden - 4 Redenen om te sporten met personal training!. De leefstijlbegeleiding vormt echt de grondslag om te kunnen veranderen. Voedings- en leefstijlbegeleiding hebben overlap met elkaar, gezien voeding vooral een gedragsvraagstuk is.

Personal Training - Onder Begeleiding Sporten

Het volhouden van een bepaald voedingspatroon is echter het probleem. Wat je nu eet wil je namelijk ook over een aantal maanden of jaren kunnen eten (Personal Trainers - Fitness Center Delft). Daarom help ik jou tijdens mijn online fitness coaching om te ontdekken welk voedingspatroon het beste bij je past en waar je resultaat mee behaalt.

Ook geef ik je de vaardigheden mee om te leren omgaan met verleidingen en etentjes buitenshuis. Je leert hoe je je nieuwe eetgewoontes deze keer wél kan volhouden. Populaire schema’s geven tot op een zekere hoogte resultaat. Het is echter niet op maat, waardoor er problemen ontstaan zoals stagnatie, blessures en verlies van plezier - Exclusieve Sportclub en Personal Training.

Personal Training - Onder Begeleiding SportenPersonal Training - Health Fitness Club

De tips en adviezen die ik kreeg en opzocht werkten tijdelijk en ik kwam erachter dat de juiste kennis omtrent spieropbouw en vetverlies schaars was. Om deze reden dook ik de literatuur in. Ik zocht naar wat werkt en wat niet werkt. Exclusieve Sportclub en Personal Training. Het werd mijn missie om feiten van fabels te onderscheiden en anderen te helpen met de juiste kennis middels online fitness coaching.

7 Fitness Tips Voor Beginners

Persoonlijk en haalbaar, zodat jij ook jouw droomlichaam behaalt. Victor is een topcoach die ik niet sterk genoeg kan aanbevelen. Hij levert een zeer hoge kwaliteit van coaching maar ook de communicatie verliep heel goed. Daarbovenop heeft Victor ook aandacht voor het mentale aspect van coaching (wordt vaak onderschat). Dus als je gestagneerd bent met je huidige programma, een stevige stok achter de deur nodig hebt of gewoon je progressie wil maximaliseren op de lange termijn, stop dan met je tijd te verspillen en huur een evidence-based coach zoals Victor in.

Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en eventueel beperkt trainingsmateriaal voor als je thuis wilt trainen. Begeleiding op afstand scheelt je ook reistijd. Omdat er geen reistijd is en je niet bent gebonden aan een vaste locatie, is er meer flexibiliteit m. b.t. het inplannen van contactmomenten.

Het Verschil Tussen Personal Coach En Personal TrainerWaarom Zou Je Sporten Met Een Personal Trainer?

Je hoeft niet bij meerdere experts zoals een personal trainer en diëtist aan de slag te gaan. Als online fitness coach kan ik jou optimaal ondersteunen op het gebied van voeding, leefstijl en training. Natuurlijk is het ook belangrijk om naar de belangrijkste bezwaren te kijken tegen online fitness coaching.

Personal Training; Sporten Met Een Coach

Online contact wordt gauw als afstandelijk gezien. Dit is verre van waar. En ik geloof dat de coronacrisis heeft laten inzien dat je met online contact heel ver kunt komen. Vooral het medium speelt hierin een belangrijke rol. Videobellen lijkt in de basis op face to face contact. Je kunt elkaar zien en horen en het is goed mogelijk om een leuke band te vormen.

Mailcontact daarentegen heeft wat meer beperkingen. Het kan echter wel handig zijn om je tijd te nemen, alles terug te kunnen lezen en om even iets snel/tussendoor te vragen. Afhankelijk van je voorkeuren. Ik ben het er wel mee eens dat het erg meehelpt als er een basis is met krachttraining.

En ja, er is natuurlijk altijd een mogelijkheid om langs te komen voor een fysieke techniektraining. 😉 Zie jij ook kansen om middels online fitness coaching aan je doelen te werken? Dan vind je hieronder een overzicht van mijn programma’s. Welk programma beter bij je aansluit is afhankelijk van je wensen en voorkeuren.

Sportschool - Fitness - Gym - Personal TrainingMet Victor heb ik hier een ideale coach gevonden. De personal training die bij jou past. Op het gebied van training en voeding heb ik ontzettend veel van hem geleerd de afgelopen tijd. Veel misconcepties met betrekking tot training zijn vervangen door logische en beredeneerde methoden. Hierdoor zag ik in zeer korte tijd grote lichaamsveranderingen, die mij eindelijk het resultaat geven waar ik al jaren naar toe werkte.

Navigation

Home

Latest Posts

Een Personal Trainer Voor Iedereen

Published Mar 18, 23
6 min read

Nt En Makkelijk Afvallen Met Een Keto Dieet?

Published Feb 28, 23
7 min read

7 Fitness Tips Voor Beginners

Published Jan 29, 23
6 min read